Polityka prywatności

Szanowni Państwo, 

Firma MOST Sp. z o.o. w świetle przepisów jest administratorem Państwa danych osobowych. Oznacza to, że odpowiadamy za ich wykorzystywanie w sposób bezpieczny, zgodny z umową oraz obowiązującymi przepisami.

W związku z powyższym pragniemy poinformować o wprowadzeniu zmian w polityce prywatności. Zmiana wynika z konieczności dostosowania naszych działań do nowych wymagań europejskiego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych.

 

Informacja o przetwarzaniu danych osobowych

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest  firma MOST Sp. z o.o. z siedzibą w Lublinie, ul. Budowlana 30, NIP 946-21-52-157

  • dane będą przetwarzane w celu sprzedażowym i usługowym w formie elektronicznej i papierowej
  • podanie danych jest dobrowolne
  • podanie danych jest obowiązkowe wyłącznie, gdy stanowi tak przepis
  • dane nie będą udostępniane innym podmiotom niż upoważnionym na podstawie przepisów prawa
  • przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania
  • przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia żądania zaprzestania przetwarzania danych lub sprzeciwu wobec przetwarzania danych

Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu prowadzenia komunikacji biznesowej i mogą być udostępniane podmiotom współpracującym z firmą MOST Sp. z o.o. w celu realizacji Państwa zamówień. Państwa dane osobowe będą przetwarzane do momentu cofnięcia przez Państwa zgody na ich przetwarzanie. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody na przetwarzanie danych, prosimy o informację - Państwa dane zostaną niezwłocznie usunięte z naszych zasobów. Mają Państwo Prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeżeli uważają Państwo, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy prawa.